top of page
  • Writer's picturebaharcharity

جلسه اول چای با طعم دغدغه: جهان بدون فقر

اولین سری از جلسات "چای با طعم دغدغه" با حضور علاقمندان، در دانشگاه تورنتو برگزار شد. در این جلسه، افراد دلایل دغدغه‌مندیشان را برای پرداختن به مسئله‌ی فقر مطرح کردند.

برخی بر این باور بودند که برای داشتن جامعه‌ای سالم و پیشرفته، باید همه‌ی افراد آن از حد معقولی از رفاه برخوردار باشند؛ و ارتقاء سطح زندگی اقشار کم‌درآمد، در نهایت به کل جامعه کمک می‌کند. بنابراین تلاش ما در جهت مبارزه با مسئله‌ی فقر، در بهبود زندگی خود ما نیز موثر است. بعضی دیگر از افراد بیان کردند که علی‌رغم داشتن تخصص حرفه‌ای بالا، شرکت در پیشرفته‌ترین پروژه‌های علمی و دانشگاهی، و کار در بهترین شرکت‌های جهان، از این که اوقات عمر خود را صرف کمک به افراد نیازمند نمی‌کنند احساس رضایت ندارند و احساس تکلیف می‌کنند که تخصص‌های شغلی و حرفه‌ای خود را به گونه‌ای مستقیم‌تر در این جهت به کار گیرند.

در همین راستا، شیوا کتابی، به معرفی کتاب "جهان بدون فقر" نوشته‌ی محمد یونس، برنده‌ی جایزه‌ی نوبل اقتصاد پرداخت. محمد یونس با به‌کارگیری روشی نوین در بانکداری و وام دادن به فقیرترین افراد، به اشتغال‌زایی و مبارزه با فقر در کشورش بنگلادش کمک کرده است. شیوا همچنین موسسه‌ی Techmums را معرفی کرد که توسط خانم دکترSue Black OBE استاد رشته‌ی علوم کامپیوتردرUniversity College London تاسیس شده است. خانم Sue Blackتا رسیدن به این جایگاه موفق با بسیاری از مشکلات خانوادگی و اقتصادی جنگیده‌ است و با استفاده از علاقه‌ی زیاد به دانش ریاضی و کامپیوتر توانسته راه خود را به دانشگاه باز و از فقر و مشکلات رهایی پیدا کند. او سپس موسسه‌ی Techmums را ایجاد کرده تا در آن، با آموزش تکنولوژی به مادران اقشار ضعیف جامعه، به آن‌ها کمک کند تا راهی برای بهتر شدن شرایط اقتصادی و اجتماعی خانواده‌ی خود پیدا کنند.

جلسه‌ی بعدی چای با طعم دغدغه در تاریخ چهارشنبه هفتم فوریه برگزار خواهد شد و در آن، ستاره فرج‌الله زاده ارائه‌ای با موضوع "تعریف فقر از دید علم Public Policy، نمونه‌های موفق مبارزه با آن و پیشتهاداتی برای شروع فعالیت در این زمینه" خواهد داشت. از حضورتان در این جلسه و آشنایی با شما خوشحال خواهیم شد.


3 views0 comments
bottom of page